Lichtplan & Advies

Wat uw lichtvraag ook is, wij voorzien in een oplossing. Lumiax Lichttechniek heeft een integrale kijk op verlichting en de elektrotechnische infrastructuur waarin functionaliteit, esthetiek en duurzaamheid bij elkaar worden gebracht.

Investeer als bedrijf in professionele lichtplanning en technische kennis die wij bieden als multidisciplinaire Lichttechnische groothandel. Ervaar de commerciële voordelen in het professioneel benaderen van uw lichtprojecten. Een evenwichtige lichtplanning is de oplossing voor het verkleinen van faalkosten en het voorkomen van een verkeerde denk-en handelwijze in het uitwerken en implementeren van een lichtproject.

Van ontwerp tot aan daadwerkelijke support in de eindrealisatie is Lumiax ook als kennisleverancier de meest toegankelijke platform partner in het realiseren van commerciële lichtprojecten.

Voor professionele wederverkopers staat onze tekenafdeling met haar expertise klaar met uitgekiende lichtplannen die conform de meest actuele NEN-EN normen en het gewenste pakket van E&W worden opgezet. Advies en denkrichtingen betreffende ET infra, sturingsperiferie en verdere inbedding van LT engineering kan op aanvraag verder worden uitgediept.

Plaats hier uw Lichtadvies aanvraag en verstuur uw bestanden ( PDF; DWG of DXF )

CONTACTFORMULIER